Verwarming

Specialist in centrale verwarming

Onderhoud & herstelling van CV-ketels

Wij zijn installateur en reparateur van cv-ketels. U kan bij ons terecht voor herstellingen en voor jaarlijks/tweejaarlijks verplicht onderhoud van alle soorten CV-ketels (gas & stookolie).

Nieuwe CV-ketel kopen

Ook voor de aankoop van een nieuwe CV-ketel op gas kan u ons contacteren. Voor nieuwe installaties werken we met het gerenommeerde en kwalitatieve merk Buderus.

Buderus partner, BE Sanitair

Natuurlijk raden we u een ketel met condensatietechnologie aan, want daarmee kunt u maand na maand en jaar na jaar besparen op uw elektriciteitsfactuur. Met gas kunt u meestal genieten van vermogensmodulatie.

Uw Buderus verwarmingsketel beperkt dus het aantal starts (een grote verbruiksbron) door zijn vermogen steeds aan uw behoeften aan te passen. Toch is het belangrijk dat u precies weet hoeveel vermogen u nodig heeft voor uw woning en uw warmwaterbehoeften. Het is immers logisch dat u het vermogen onmiddellijk moet aanpassen als u bijvoorbeeld twee badkamers heeft.

Ook uw keuze voor een wand- of vloerketel is belangrijk. Het eerste type is bijvoorbeeld heel discreet. Maar bij een renovatie kunt u misschien beter kiezen voor onze condensatievloerketel. Dankzij ons EMS plus regelsysteem kunnen onze condensatieketels op gas van Logamax plus en Logano plus wel perfect gecombineerd worden met uw vloerverwarming, zonnecollectoren of warmtepomp.

Graag gratis advies of een vrijblijvende offerte?

Verwarming

Behalve verwarmingsketels plaatsen en vervangen, herstellen we ook originele onderdelen van uw verwarming.

  • radiatoren
  • thermostaat
  • elektrische verwarming
  • gasleidingen
  • boilers
  • vloerverwarming

Nieuwbouw & renovatie

Onze vakmannen kennen meteen de aandachtspunten bij elk type renovatie- en nieuwbouwproject.


Wilt u graag een vrijblijvende prijsaanvraag doen?

Waarom kiezen voor

BE SANITAIR?

OPVOLGING DOOR ZAAKVOERDER

OPGELEID PERSONEEL

PERSOONLIJKE AANPAK

Wil u snel een antwoord op uw vraag? Vul ons contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk met een passend antwoord.

Telefoon

Adres

Zavelheide 7B
2200 Herentals