Buderus

Logomax plus GB192i

BE Sanitair

Logamax plus GB192i is het neusje van de zalm onder de gascondensatieketels. Alle componenten zijn ontworpen voor het meeste comfort voor de klant en de hoogste energie-efficiëntie.

Technische informatie

• Gascondensatieketel
• Hoog warmtecomfort
• Zeer energiezuinig
• Titanium design

Installatie

De Logamax plus GB192i werd ontworpen met dezelfde hydraulische aansluitingen als oude Buderusketels. De ketel heeft bovendien dezelfde intelligente uitvoering als de gehele titaniumlijn van Buderus. Alle onderdelen zijn aan de voorzijde bereikbaar, waardoor er geen extra ruimte moet worden voorzien naast de ketel. Verder zijn alle elementen op dezelfde manier opgebouwd bij alle verwarmingsketels in deze lijn, waardoor de installatie en het onderhoud voor onze experts geen geheimen meer kennen.

Energiebesparing

Buderus heeft de Logamax plus GB192i gaswandketel voorzien van de modernste condensatietechniek en opgebouwd uit energiebesparende componenten. Dankzij het grote modulatiebereik van 1 tot 10 blijft ook bij een lagere warmtevraag de efficiëntie van het verwarmingssysteem behouden. Op deze manier haalt het systeem hoge rendementen terwijl de energiefactuur laag blijft. Ook in stand-by bespaart het toestel veel meer energie dan de andere verwarmingssystemen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Design

Door de integratie van de Logamatic RC310 kan dit verwarmingssysteem tot 4 verwarmingskringen aansturen. Met zijn elegante uitvoering in zwart of wit en zijn glazen touchscreen, past deze thermostaat in elk modern interieur.

Logamax plus GB172i

BE Sanitair

De Logamax plus GB172i is de ideale middenklasse ketel. Hij combineert een zuinige werking met een modern design en – indien gewenst – een internetconnectie.

Technische informatie

 • Gascondensatieketel
 • Geïntegreerde warmwaterbereiding of in combinatie met externe sanitaire boiler
 • Zuinige werking
 • Optionele internetmodule

Installatie

Bent u op zoek naar een condensatieketel in een modern design, maar hebt u niet de ruime functionaliteiten van een Logamax plus GB192i nodig? Met de Logamax plus GB172i brengt Buderus een verwarmingsketel op de markt die voor iedereen toegankelijk is. Met zeven types in verschillende vermogens (mét en zonder geïntegreerde warmwaterproductie) vindt u zeker het ideale systeem voor uw woonsituatie.

Milieu

Buderus houdt als systeemexpert steeds rekening met een mogelijke uitbreiding in de toekomst. Dankzij de modulaire opbouw van onze systemen kan de Logamax plus GB172i makkelijk verbonden worden met zonnepanelen, een warmtepomp en een intelligente, geconnecteerde Logamatic TC100 thermostaat.

Design

De combi-uitvoering van de Logamax plus GB172i stuurt niet enkel uw centrale verwarming aan, maar produceert ook op een spaarzame en betrouwbare manier het warm water. Dit doorstroomtoestel heeft een stijlvol design in krasvrij en makkelijk te reinigen titaniumglas. Dit design, in sober wit of zwart, past in de meest moderne interieurs.

Connectiviteit

Dat is niet wat u wilt. Buderus biedt u met de Logamatic TC 100 een intelligente regeling die perfect is afgestemd op Buderus systemen en die het modulatievermogen van uw ketel respecteert. De nieuwe generatie intelligente thermostaten van Buderus kunnen in combinatie met geconnecteerde thermostatische kranen elke individuele woonruimte apart sturen.

Logamax plus GB172T50

BE Sanitair

De energiezuinige gascondensatieketel heeft een geïntegreerde boiler van 50 liter.

Technische informatie

 • Uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding
 • Modulerende hoogrendement cv-pomp klasse A
 • Ideaal voor appartementen en eengezinswoningen
 • Sanitaire boost tot 30 kW

Installatie

Dankzij de volledige standaarduitrusting kan de gascondensatieketel snel en eenvoudig gemonteerd worden. Via de basiscontroller en het grote display kunt u de Logamax plus GB172T50 eenvoudig bedienen en alle waarden makkelijk aflezen.

Energiebesparing

De Logamax plus GB172T50 gascondensatieketel overtuigt met zijn uiterst hoog normrendement tot 109%, zijn efficiënte werking en de hoogrendementspomp van energieklasse A. Ook de beproefde condensatietechniek van Buderus zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing.

Milieu

De Logamax plus GB172T50 verbruikt dankzij de efficiënte condensatietechniek maar weinig energie. Zo doet dit systeem niet alleen uw kosten, maar ook de uitstoot dalen. Door te investeren in Buderus technologie draagt u bij tot de bescherming van het milieu.

Compatibiliteit

Door zijn vernieuwende concept is de Logamax plus GB172T50 ideaal voor een efficiënte combinatie met andere warmtebronnen. Zo kunt u de gascondensatieketel bijvoorbeeld met een zonne-energiesysteem combineren om op een nog duurzamere wijze warmte te produceren.

Logano plus KB192i

BE Sanitair

De vloerstaande gascondensatieketel in titaniumdesign met ruim modulatiebereik en internetconnectie.

Technische informatie

 • Vloerstaande gascondensatieketel in uitmuntend titaniumdesign
 • Een uitstekend modulatiebereik van 1 op 7
 • Geïntegreerde internetconnectie
 • Seizoensgebonden energie-efficiëntie voor ruimteverwarming ηS = 93%

Installatie

De compacte ketel is makkelijk te plaatsen in elke ruimte en stijlvol te combineren met de horizontale boiler in hetzelfde design. Dankzij de uitbreidingsmodules is ook de integratie van hernieuwbare energie kinderspel, waardoor uw systeem nog efficiënter wordt.

Connectiviteit

De Logano plus KB192i van Buderus is voorzien van een geïntegreerde internetconnectie. Daardoor is uw systeem comfortabel en makkelijk te bedienen en te regelen via uw smartphone of tablet, zowel thuis als onderweg

Logano plus GB125

BE Sanitair

Deze ketel biedt een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding door combinatie van een gietijzeren ketel en condenserende warmtewisselaar.

Technische informatie

 • Stookolieketel met compacte afmetingen en geïntegreerde condensor
 • Condensatietechniek voor stookolie met een rendement tot 98 %
 • Beproefd concept van robuuste, gietijzeren ketel
 • Blauwevlambrander Logatop BE voor een quasi roetvrije werking

Installatie

Het ontwerp van de Logano plus GB125 is zo opgevat dat alle onderdelen goed toegankelijk zijn, wat zich vertaalt in een vermindering van de installatie- en onderhoudstijd. Voor u concreet betekent dit een financieel voordeel!

Innovatie

De Logano plus GB125 met een ingebouwde blauwevlambrander combineert de voordelen van het legendarisch gietijzeren ketellichaam met een condenserende warmtewisselaar (in inox). Een vaste waarde in uw verwarmingssysteem!

Gratis advies

Wilt u graag meer weten omtrent de mogelijkheden, kostprijs en terugverdientijd? Contacteer ons dan vrijblijvend.


Ja, ik wil graag advies

Waarom kiezen voor

BE SANITAIR?

OPVOLGING DOOR ZAAKVOERDER

OPGELEID PERSONEEL

PERSOONLIJKE AANPAK

Wil u snel een antwoord op uw vraag? Vul ons contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk met een passend antwoord.

Telefoon

Adres

Zavelheide 7B
2200 Herentals