Installateur warmtepompen Mechelen

Warmtepompen Mechelen

Installateur warmtepompen in Mechelen gezocht? Zit je met een nieuwbouw of grondige renovatie en overweeg je warmtepompen? Groot gelijk.

De grootste energieverbruiker in woning is verwarming. Het probleem is dat klassieke verwarming minder gunstig is voor uw e-peil. Daarom werken we als installateur van warmtepompen bij renovatie en nieuwbouwprojecten in Mechelen graag met warmtepompen.

Uw warmtepomp combineren?

Wist u dat u uw warmtepomp ook kunt gebruiken i.c.m. ventilatie, vloerverwarming, radiatoren, zonnepanelen en/of een zonneboiler? 

Voor al deze type van hernieuwbare energie voor uw woning in Mechelen kan u bij u ons terecht.

Warmtepomp installateur regio Mechelen

Een zo laag mogelijk e-peil en zo hoog mogelijk rendement? Dan heeft u een warmtepomp nodig in uw woning in Mechelen. Als warmtepomp installateur kennen we meteen de aandachtspunten bij elk type project met warmtepompen.

Als ervaren installateur regio Mechelen zoeken we met u mee naar de beste oplossing inzake kostprijs en terugverdientijd. Bovendien heeft u vaak ook recht op premies bij de installatie van een warmtepomp.

Vrijblijvende offerte voor installatie warmtepomp te Mechelen 

Soorten warmtepompen

Er zijn verschillende type van warmtepompen beschikbaar:

  • Grond/water warmtepomp
  • Lucht/water warmtepomp
  • Lucht/lucht warmtepom
  • Warmtepompboiler

Gratis advies?

Wilt u graag meer weten omtrent de mogelijkheden, kostprijs en terugverdientijd van warmtepompen? Onze installateur komt vrijblijvend tot bij u in Mechelen.


Ja, ik wil graag advies

Waarom kiezen voor

BE SANITAIR?

ERVAREN INSTALLATEUR

OPGELEID PERSONEEL

PERSOONLIJKE AANPAK

Wil u snel een antwoord op uw vraag? Vul ons contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk met een passend antwoord.

Telefoon

Adres

Zavelheide 7B
2200 Herentals