Airco • Ventilatie • Installateur • Herentals

Airco & ventilatie installateur Herentals

Verluchting is essentieel bij elk type woning. Sinds 2006 is een ventilatiesysteem dan ook verplicht bij nieuwbouw en grondige renovaties.

BE Sanitair is installateur voor airco en ventilatie regio Herentals en helpt u dan ook graag verder met de juiste verluchting. We doen installaties voor woningen, maar ook voor gebouwen, kantoren, winkels, etc. 


Ventilatie installateur Herentals

BE Sanitair adviseert u als ervaren installateur in Herentals bij de keuze van een passend ventilatiesysteem voor uw woning of gebouw in Herentals. Wij adviseren u naargelang materiaal, plaatsing en efficiëntie.

Wilt u een deel zelf doen? Dat kan, maar enige controle is wel noodzakelijk. De materialen die gebruikt worden, mogen nog zo goed van kwaliteit zijn, als de installatie niet goed is, werkt het ventilatiesysteem niet naar behoren. De inregeling en eindcontrole zijn toch wel echt iets voor de ventilatie installateur. Die verantwoordelijkheid nemen wij altijd op ons als ventilatie installateur.

Airco installateur Herentals

Als installateur denken we graag met u mee… Hebt u bijvoorbeeld al eens gedacht een airco i.c.m. een warmtepomp? Een warmtepomp met airco gebruikt u gemakkelijk driekwart van het jaar. De warmtepomp met airco, bijvoorbeeld in de slaapkamer, brengt tijdens warme nachten verkoeling en verwarmt op frisse avonden.

Uiteraard kan het ook zonder warmtepomp. Wij zorgen sowieso voor de perfecte plaatsing van uw airco in uw woning, gebouw, kantoor of winkel te Herentals.

Vrijblijvende offerte airco en/of ventilatie aanvragen

Gratis advies?

Wilt u graag meer weten omtrent de mogelijke ventilatiesystemen, airco systemen, prijzen en installatie van airco en/of ventilatie? Onze installateur komt vrijblijvend tot bij u in Herentals.


Ja, ik wil graag advies

Waarom kiezen voor

BE SANITAIR?

ERVAREN INSTALLATEUR

OPGELEID PERSONEEL

PERSOONLIJKE AANPAK

Wil u snel een antwoord op uw vraag? Vul ons contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk met een passend antwoord.

Telefoon

Adres

Zavelheide 7B
2200 Herentals